Entrants

  • Tripa amb Cap i Pota  
  • Pernil de Jabugo
  • Esqueixada de Bacallà  
  • Escalivada amb Anxoves 
  • Escalivada i Formatge de Cabra 
  • Amanida Sant Daniel 
  • Amanida Catalana 
  • Amanida Gran Duc 
  • Sopa de Peix 
  • Canelons Gratinats 
  • Croquetes amb Escalivada 
  • Cargols Guisats 
  • Anxoves de la Costa 
  • Seitons Amanits 

Torrades

  • D' Anxoves i Escalivada 
  • De Tonyina i Escalivada 
  • D' Embotits 
  • De Pernil de Jabugo 
  • De Jabugo amb Formatge Manxec 

Tapas

  • Patates d'Olot 
  • Patates Braves  
  • Patates amb Allioli
  • Croquetes de Rostit 
  • Calamars a la Romana 
  • Bunyols de Bacallà  
  • Cargols Guisats 
  • Xipirons Fregits 

Carns

  • Botifarra de Palautordera 
  • Pollastre de Pagès a la Brasa 
  • Conill a la Brasa 
  • Costelles i Mitjanes a la Brasa 
  • Entrecot de Girona 250gr 
  • Llom de Porc a la Brasa 
  • Peus de Porc amb Cargols 
  • Espatlla de Xai al Forn 
  • Graellada de Carns a la Brasa 
  • Vedella amb Bolets 

Peix i Marisc

  • Bacallà a la Llauna 
  • Calamars a la Romana 
  • Xipironets Fregits 
  • Llenguado a la Planxa 
  • Lluç a la Planxa 
  • Calamarcets a la Planxa 
  • Navalles a la Planxa 
  • CloÏsses a la Planxa 
  • Escamarlans Saltejats 
  • Graellallada de Peix i Marisc 
  • Gambes a la Planxa 

Postres

  • Crema Catalana 
  • Flam Casolà 
  • Postre de Músic i Moscatell 
  • Gelat Pastís al Whisky 
  • Gelat Sorbet Limoncello  
  • Gelat Crocanti 
  • Gelat Biscuit amb Pinyons 
  • Brownie amb Gelat de Vainilla 
  • Mel i Mató amb Anous 
  • Cafè Irlandés 
  • Valencià 

especialitats

Peus de Porc
Cargols Guisats
Bacallà a la Llauna
Canelons